top of page

Prezentare a produselor gratuite


Scopul produselor congelate: să aducem și mai multă calitate vieții noastre. Algele noastre susțin sistemul de apărare al organismului și capacitatea de auto-vindecare. Dacă ne străduim și să eliminăm cauzele de bază ale bolilor, vom avea o viață lungă înaintea noastră. Dar vrem să ajutăm nu numai cu asta, ci și cu soluții care pot da înapoi puțin din ceea ce natura ia de-a lungul multor ani.


Comandand minim 2 produse, poti alege un produs gratuit pe pagina care apare dupa depunerea comenzii, folosind formularul de acolo. Aceste produse ne pot îmbunătăți calitatea vieții. Calitatea părului, a pielii, a țesuturilor și a articulațiilor noastre și a somnului odihnitor care ne oferă ani în plus. Ajută la urmarea dietei alese și la o digestie mai bună, care nu numai că suprimă un simptom neplăcut, ci și menține sistemul nostru intestinal – „unde rezidă sănătatea”.


Ce produse gratuite putem alege? În cele ce urmează, veți găsi o scurtă informație despre produsele gratuite pe care le puteți alege dacă comandați cel puțin 2 produse. Puteți găsi mai multe informații despre produse făcând clic pe imagini.


Citind în continuare descrierea, puteți afla despre posibilitatea unui bonus suplimentar, care se aplică dacă suma comenzilor dumneavoastră depășește 72.900 HUF în 90 de zile sau dacă comandați mai mult decât această sumă. Ever Gold gratuit va veni automat dacă ați atins limita de sumă menționată.


Cum putem alege produsul gratuit? Compilați comanda și trimiteți-o, completând astfel procesul de comandă. După aceea, va apărea o pagină în care puteți selecta produsul gratuit dintr-un formular. Alegerea freebie-ului este un alt proces, așa că trebuie să ne introducem din nou numele pentru ca identificarea să fie clară. Făcând clic pe buton, veți găsi un videoclip informativ care introduce și această secțiune.




Produse opționale gratuite

PBeauty In - piele și păr frumoase Produsul conține colagen hidrolizat, care poate fi integrat în piele, și acid hialuronic, care poate lega mult lichid. Rezultatul este o piele elastică, strânsă, unde algele noastre și vitamina C adăugată prezentă în produs acționează ca un catalizator pentru a ajuta ingredientele active de mai sus să fie încorporate.

Este mai puțin cunoscut, dar părul strălucitor și bogat este și efectul colagenului, deoarece acestea depind și de cantitatea de colagen din corpul nostru. Pe măsură ce trec anii, în organism se produce din ce în ce mai puțin colagen. Colagenul are un efect benefic asupra îmbătrânirii pielii, deci și asupra sănătății părului.

Există o mulțime de informații utile pe site, inclusiv rețete care fac pielea mai frumoasă din exterior cu împachetări cu alge. Întrebarea nu este dacă funcționează, ci cât de mult funcționează pentru noi. Pe baza feedback-ului, aprox. schimbare vizibilă într-o lună. Click pe imagine pentru a afla mai multe.


Body Full - dieta & susținător al digestiei Acesta este un preparat excepțional care ne sprijină în două domenii în același timp în atingerea obiectivelor noastre. Și ambele zone afectează mulți oameni, aproape jumătate din populație. Suporturile sunt paralele, adică dacă cineva nu vrea să slăbească, dar caută o soluție la problema sa digestivă, nu va slăbi dacă nu începe o dietă. Și aceasta este o veste proastă pentru cei care vor să slăbească: dacă nu începi o dietă, nu există „medicament minune” care să te facă să slăbești.

Dieta nu este o durere dacă este aleasă cu pricepere și sprijinul este adecvat. O parte importantă a acestuia din urmă este momentul corect și apa potabilă, asupra căreia vă atragem atenția, completată cu sfaturi practice. Ajutăm la crearea unei senzații de sațietate și la aderarea la dietă, fără a dezvolta o stare de carență. Iar mișcarea este un plus, cu care îți poți modela corpul după nevoi, de parcă ai fi propriul tău sculptor. Ar putea fi interesant?

Produsul îi ajută și pe cei care au probleme digestive. De exemplu, povara constipației sau a balonării. Cele două merg de obicei mână în mână... Repararea intestinelor ajută de obicei la ambele probleme. Intestinele curate susțin și sistemul imunitar, ceea ce este un plus valoros. Si multe, multe altele... Denumirea produsului se refera si la dublu efect de mai sus: body full = full body. Pentru a susține o dietă, o senzație de plenitudine și eliminarea balonării, curățarea intestinelor, dacă căutăm o soluție pentru asta. Ar trebui adăugat efectul calmant al ierbii de lămâie. Mult suport, detalii dând click pe imaginea de mai jos.



Deep Sleep - somn relaxant

Somnul calm și odihnitor nu este doar o experiență unică. Contribuie la păstrarea sănătății noastre, iar dacă îi acordăm în mod conștient atenție, ne poate oferi ani pe care îi putem petrece împreună în compania celor dragi. Poate că nu trebuie să i se arate nimănui cât de diferit începe ziua după un somn odihnitor decât atunci când ne trezim de parcă n-am dormi deloc.


Efectul benefic al algelor asupra somnului este sporit de ierburile care sunt cunoscute în medicina populară de secole. Întrebarea aici nu este dacă funcționează, ci cât de mult ne ajută. Este important ca produsul să nu producă efectul dorit peste noapte - deși acest lucru este posibil - ci în decurs de 1-2 săptămâni. Detalii făcând clic pe imaginea de mai jos.




Immun Kids - algele copiilor

Datorită algelor și altor ingrediente, Classic Immun Kids combină nenumărate efecte benefice într-un singur preparat. Hrană valoroasă, care este bogată în proteine, acizi grași, vitamine, magneziu, fier și calciu, care este necesară în special pentru creșterea oaselor și a dinților.


În cazul unei protecții antivirale puternice, virușii care intră în organism nu se pot reproduce, răspândi, provoca boli sau răspândi la alții. Fiecare părinte știe că comunitățile de copii sunt focare pentru boli virale. Copiii interacționează între ei mult mai informal decât adulții și își transmit rapid diferiți viruși unul altuia, care, dacă sunt transmisi acasă, părinții nu sunt imuni la diferitele epidemii, oricât de mult s-ar strădui să se protejeze. Efectul antiviral al algelor noastre este cunoscut de mult timp, nu numai de știință, ci și de experiența noastră de aproape două decenii. Consumul de alge este recomandat intregii familii, crescand cantitatea in vremuri virale. Și dacă și animalele noastre de companie fac parte din familie, atunci când algele sunt deschise din capsulă, primesc și ei sprijin. Printre experiențe, veți găsi și feedback în cazurile lor.




Timp de calitate - recompensa regularității



Dacă comandați cel puțin 960 de lei sau mai mult - în total în 90 de zile - veți primi cadou Ever Renewing Gold , puteți găsi ingredientele sale valoroase dând clic pe poză. Nu numai că poate face viața mai ușoară persoanelor în vârstă, ci îl recomandăm persoanelor de peste 40 de ani. 1 capsulă pe zi este un plus de energie perceptibil pentru mulți, care are un efect pozitiv asupra capacității noastre de încărcare și bunăstării. Selecția prețioasă fără egal a naturii este o recompensă pentru regularitate, este și un prieten al portofelului tău atunci când îl primești cadou.






GreenStar International continuă producția de produse din alge după dispariția WellStar, ca urmare a unui acord cu fostul proprietar (Christian Wiesner). Pe lângă producția de produse din alge populare din 2004, sunt disponibile și noi dezvoltări, iar aceiași specialiști ca și la vremea WellStar stau în spatele compoziției și producției lor. Produs german, calitate germană de aproape 20 de ani.



8 afișări
bottom of page