top of page

Karácsonyi ajánlatok


Gyakran nehezen találunk megoldást az ajándékozásra. Nemcsak karácsonykor, de ilyenkor halmozottan jönnek a kérdések: mivel ajándékozzuk meg szeretteinket? Egy prémium algakészítménnyel biztosan nem nyúlunk mellé.


Az ajándékot mi is kaphatjuk ajándékba, megoldva akár a kicsik, akár nagyszüleink karácsonyi ajándékát egyszerre. Mert az igazi ajándék receptje egyszerű: egy értékes gesztus + sok-sok szeretet. Érdemes végigolvasni a tájékoztatót, ötleteket adhat, akár karácsonyon is túlmutatva.

A csomagból kibontva, algáinkat bemutatni nem nehéz: a legtovább élő emberek és állatok tápláléka. Kell ettől több magyarázat egy ajándék mellé? Csak a kimutatott szeretett...




Gyerekalga ajándékba



Decembertől grátisz termékként gyerekalga is választható, amennyiben legalább 2 terméket rendelünk, és igényünket a rendelés beküldése után jelezzük az űrlapon. A rendelt termékek lehetnek azonosak vagy eltérőek, egy kiválasztott csomagot rendelve, vagy saját magunk által tetszés szerint összeállítva (pl. Törzsvásárlóként kedvezményesen - lásd az oldal alján).


Classic Immun Kids - gyermekeknek mindaddig ajánlott, amíg a normál kapszula lenyelése nehézséget okoz, por változatban pedig az algát a gyermek elutasítja. Ez nincs életkorhoz sem testi adottsághoz kötve, az anyuka látja, mi jó a gyereknek és mi nem. Ajánlott adagolás >>>


A készítmény a kapszulák kis mérete miatt felnőttkorban is megoldás lehet, ha valakinek nyelési nehézségei vannak. Idősebb korban néhány összetevője kifejezetten ajánlott. Részletek >>>



Az új vásárlók részére hasznos lehet: a grátisz terméket a rendelés beküldését követően választhatjuk ki (a következő oldalon található űrlapon). Több termék közül tudunk választani, a már jól ismert és kedvelt 3 grátisz termék lehetősége egészül ki egy negyedikkel, az év végéig.



Védelem kicsiknek, nagyoknak



Az algák antivirális hatása kiemelkedő! Ritkán találkozni olyan készítménnyel, amelynek antivirális hatása akár szemmel is érzékelhető. Az alga ilyen. Többek dokumentált tapasztalata, hogy a vírus (HPV) által okozott futószemölcsök alga fogyasztásával külön kezelés nélkül is visszahúzódtak (kb. 4-6 hónap alatt). Számtalan visszajelzés van arra is, hogy az algát fogyasztó gyermekek sokkal ellenállóbbak, jobb jegyeket visznek haza, nem vírusokat. A képre kattintva olvashatunk néhányat a számtalan visszajelzésből, az Algahírek menüpontban pedig további hasznos információ található a vírusokról és a jelenlegi vírushelyzetről általában. Részletek >>>



Az ősz második felében megjelennek a vírusos fertőzések, akár több is egyszerre. Gyakran felkészületlenül érint minket, és nemcsak az idősebbeket. Pl. az influenzás fertőzések 60%-a a fiatalabbakat, gyermekeket érinti. Ha más védekezést nem alkalmazunk, az immunrendszer erősítése sokat segíthet a tünetek enyhítésében, akár tünetmentesen átvészelve ezt az időszakot.



További algahírek



Első alkalommal az űrlapot nehezen tudjuk elképzelni, nem szokványos megoldás. Számukra lehet hasznos a lent látható fotó, ahol pirossal bekeretezve találjuk az űrlapot, amin a grátisz termék kiválasztható (rendelésünk beküldése után). Kattintsunk a Tovább gombra, adjuk meg értelemszerűen a kért adatokat, majd legvégén kattintsunk a Beküldés gombra. Emailcímünk megadása első alkalommal ajánlott (a fogyasztásra találni infókat a visszaigazolásban).



Hogyan juthatunk még több grátisz termékhez? Építsük ki saját vásárlói körünket, tágabb családi és szűk ismeretségi körben. Ugyanis mostantól 2 termékenként +1 grátisz terméket választhatunk. Pl. 4 termék rendelése esetén 2-szer is beküldhetjük a választott igényünket az űrlapon (a második alkalomtól már nem szükséges emailcímet megadni).


A legkedvezőbb ajánlat, amely karácsony előtt az ajándékozást is megoldja. Ha legalább 6 terméket rendelünk, és a rendelés összértéke meghaladja a 72 900 Ft-ot, akkor nemcsak 3-szor küldhetjük be választásunkkal az űrlapot, de további grátisz termék is érkezik: Ever Gold



Az Ever Gold számtalan módon támogatja a szervezetünket, részletek a weboldalon. Mi azért szeretjük, mert sokan épp úgy érzik a kedvező hatását, mint az Immun esetében, csak másként (pl. kedvező hatás a bőrre, hajra, gyulladásos tünetek enyhítése, fájdalmak megszüntetése, vagy érzékelhetően több energia). Érdemes szűk körben begyűjtenünk az igényeket, mert akkor több előnyhöz juthatunk, anélkül, hogy fizetnénk érte. Ügyes szervezők megérdemelt jutalma.


Ha nem tudjuk, hogy mi a telomer és miért kapott Nobel-díjat 2009-ben a felismerés, akkor a fenti képre kattintva megismerhetjük a lényegét. Önmagában sem a telomer, sem az alga nem csodaszer. A testtel és lélekkel együtt kell törődni ahhoz, hogy felismerjük a csodát, akár 100 év távlatából visszatekintve. A keddi orvosi előadások hallgatói tudják, ez nem egy üres állítás.



Törzsvásárlói előnyök



Ha valaki rendszeresen rendel, és forgalma 90 nap alatt meghaladja a 72 900 Ft-ot, vagy egy összegben rendel ebben a tételben, mert így oldja meg a karácsonyi ajándékozást valódi értéket adva szeretteinek, akkor Törzsvásárlói jogosultságot szerez. Rövidebben megfogalmazva: akkor lehet valaki Törzsvásárló, ha már jogosult volt legalább egyszer grátisz Ever Gold termékre.


A Törzsvásásárlói jogosultságnak két jelentősebb előnye van:

  • egyes termékek lényegesen kedvezőbb áron szerezhetők be

  • mi magunk állíthatjuk össze a csomagunkat, tetszés szerint, kedvezményesen

A beállításhoz regisztráció szükséges az oldalon. Csak így van lehetőségünk kedvezményeket és további előnyöket a vásárlóhoz hozzárendelni, mint a kedvencek elmentése, gyorsabb rendelés, hiszen nem szükséges adatainkat minden rendelésnél begépelni.



A regisztrációt és általában az oldal megismerését célszerű számítógépen megtenni, mert sokkal jobban áttekinthető. Később már lehet mobilon is nézelődni, ugyanis az oldal mobilra is "optimalizált". Rendelést mobilon kifejezetten egyszerű elindítani, elegendő a kosárra kattintani a telefonunk bal felső részén.


A regisztrációt a "Belépés" részen tehetjük meg, piros kerettel jobbra jelölve. Ezt követően léphetünk be a "Tagok" menüpontban a jelszóval védett oldalra. A menüt legörgetve itt léphetünk be a Törzsvásárlók részére készített és szintén védett oldalra is (a képen baloldali piros keret).


Fontos: ha valakinek nem lett beállítva a törzsvásárlói jogosultsága (előfordulhat, mert a beállítás kézzel történik), akkor a Tagok menübe belépve egyszerűen kérelmezheti a beállítás elvégzését.


Több egyedi megoldást is alkalmazunk, nem másokat másolunk. Ez nem mindenkiben tudatosul, gyakran csak annyit érzékelünk, hogy valami nem úgy van, mint másutt, űrlapot kell kitölteni, színekre kell kattintani és hasonlók. Ezek kellemetlenségeket, nehézségeket okozhatnak, amivel tisztában vagyunk. Épp ezért az oldal előnyeit és használatát részleteiben bemutató eszközök készítése a következő feladatunk.



GreenStar International a WellStar megszűnését követően folytatja az algakészítmények gyártását, a korábbi tulajdonossal (Christian Wiesner) kötött megállapodás eredményeként. A 2004 óta népszerű algakészítmények gyártásán túl új fejlesztések is elérhetőek, összeállításuk és gyártásuk mögött ugyanazok a szakemberek állnak, mint a WellStar idején. Német termék, német minőség közel 20 éve. .



414 megtekintés
bottom of page